Qui som


En MAT 3 S.L. disposem d’un equip de tècnics amb diversos anys d’experiència i altament qualificats. Així com d’una especialitzada i àmplia gamma d’eines per a la realització de les nostres instal·lacions. això ens permet realitzar els treballs amb l’acabat i precisió desitjats pel client; i que nosaltres mateixos ens exigim.

És un equip preparat amb constància i severitat, per a la satisfacció dels nostres clients, oferim bona informació i atenció al públic. Un equip professional en contínua evolució. Disposem també de tècnics competents per assessorar i tramitar qualsevol tràmit legal amb les companyies subministradores que fos necessari en cada cas.

La nostra filosofia d’èxit en concret, bàsicament, resideix en l’excel·lent servei al client. actuar amb rapidesa precisió i sobretot amb ple coneixement dels productes de Fenie energia per poder oferir, als nostres clients la millor atenció i obtenir la seva satisfacció.

 

Aquesta web sorgeix com la resposta a l’enorme interès que desperta Internet i per la necessitat d’adaptar l’empresa a les noves tecnologies.
El nostre desig és oferir-los una comunicació eficient, perquè puguin accedir d’una forma ràpida i senzilla a la informació de la nostra empresa. En aquest lloc web trobareu totes les dades de l’empresa, els nostres serveis i les seves característiques, tot això amb l’objecte d’oferir un servei de qualitat.

Esperem que us sigui útil i en cas de dubte, no deixi de consultar-nos, intentarem ajudar de la millor manera possible.